Hur man använder Meguiar G110V2 Pads

Den Meguiar s G110V2 dual-action polermaskin kan vara ett mycket praktiskt verktyg för att specificera ett fordon. Producera mellan 1800-6800 svängningar per minut (OPM), har den förmågan att reparera även allvarligt skadat färg. Korrekt användning av polermaskin s applikator pads är viktigt, eftersom felaktig användning kan orsaka ytterligare skador på lacken, även bränna den. Se alltid till att följa tillverkarens anvisningar för någon förening eller vax så att du uppnår bästa möjliga glans. Saker du behöver
Meguiar s G110V2
Meguiar s skumapplikator pad
Automotive gnugga förening
Automotive polish eller vax
Visa fler instruktioner
1

Set skumapplikatorn pad på en ren yta, med kardborre uppåt. Sänk kardborreband delen av G110V2 på påstrykningskudden, och se till att fästa polermaskin och applikatorn jämnt.
2

Anslut polermaskin i en ledig elektrisk källa. Applicera gnugga föreningen, polish eller vax, enligt tillverkarens anvisningar, att antingen påstrykningskudden eller fordonets yta.
3

Set påstrykningskudden på den målade ytan, ett lätt tryck i början. Slå på strömbrytaren och låt polermaskin för att sprida och tillämpa föreningen genom att försiktigt flytta polermaskin och tillbaka, längs riktningen av fordonets trim.
4

Håll påstrykningskudden platt på målad yta hela tiden. Använda en kant eller hälften av dynan ökar chanserna för att bränna lacken och orsaka irreparabla skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121998.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.