Kentucky Bil Återtagande Lagar

När en gäldenär inte hålla sig uppdaterad på en bil lån eller leasing, borgenären för lån eller leasing kan återta bilen, som kallas återtagande. I Kentucky, kan borgenärerna återta också fordon utan domstolsbeslut. Kentucky återbördande lagar kodifieras i Kentucky reviderade stadgar, § 186. Borgenärer rättigheter

När en gäldenär har blivit brottsligt på en bil lån, har borgenären rätt att återta bilen. Borgenärer kan återta utan ett domstolsbeslut i Kentucky, kan förutsatt återtagande göras utan att bryta freden. Mer specifikt, kan borgenärerna återta endast om bilen kan hämtas utan att använda våld, hot våld eller intrång på privat egendom.
Fordringar rättigheter att lösa

Kentucky, gäldenärer har rätt att lösa in sina övertagna fordon. Typiskt, att lösa in en bil, måste gäldenären bli aktuell på lånet och betala alla tillhörande avgifter med utmätning. När bilen stått återbördats, måste borgenären sända ett skriftligt meddelande till gäldenären varna honom av skulden och det belopp som måste betalas för att lösa in bilen i Kentucky lag. Gäldenären kan också lösa in fordonet som helst före bilens försäljning på auktion.
Auktion att tillfredsställa skuld

Om långivaren beslutar att sälja övertagna fordon i en privat eller offentlig auktion för att täcka sin fordran, skall borgenären meddela gäldenären om den föreslagna försäljningen skriftligen, tillsammans med datum och klockslag för försäljningen. Dessutom, om gäldenären har betalat 60 procent eller mer på billån eller leasing, har gäldenären rätt att begära att borgenären sälja bilen för att tillfredsställa skulden. Alla auktioner måste ske inom 90 dagar från utmätning. Vidare, om borgenären väljer att håller fordonet, accepterar borgenären därigenom fordonet som en full belåtenhet för alla utestående skuld gäldenären och ingen brist dom kan skrivas mot gäldenären. Addera Personligt Fastighets

gäldenärer i Kentucky har rätt till personlig egendom kvar i bilen vid tidpunkten för återtagande. Tillägg och uppgraderingar till bilen kan återlämnas eller krediteras till gäldenären, beroende på vilken typ av uppgradering och villkoren i köpeavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100719.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.