Hur man målar ett rött täcker Jewel Nyans

Att göra din bil sticker ut är lätt när du ansöker rockar specialitet färg till din ride. Det är programmet som är den svåra delen. Röd juvel nyans päls är i huvudsak en trestegs färg liknar pearl färg på det sätt som det sprutas. Du måste först fastställa en röd metallic bas i ditt val av skugga, och sedan använda en tonad klar mellanbeläggning över denna röda bas, följt av en klarlack ovanpå. Även om detta är långt ifrån lätt för ett hem customizeren, kan det göras på din egen uppfart om du arbetar noggrant och eftertänksamt. Saker du behöver
Maskeringstejp
Maskering Vaxpapper Mössor och fett remover
Rena trasor
Gray fordonsindustrin instegsskydd pad
Paint blanda cup
Red metallic fordonsindustrin basfärg
HVLP sprutpistol
Air kompressor med luftledningar
Lack tunnare
Sprutbar klar topplack
Visa fler instruktioner
1

Mask bort delar av bilen som inte ska målas, inklusive hjul och däck, fönster, strålkastare och bakljus. Använd maskeringstejp för att hålla maskeringspapper på plats. Täck små områden av reparation med maskering papper samtidigt som det täcker små delar med maskeringstejp.
2

Rengör ytor i bilen som ska målas med vax och fett remover appliceras på en ren trasa. Så snart du har torkat av ytan, polera vax och fett remover bort från bilen med en andra ren trasa.
3

Torka av ytorna som skall målas lätt med en grå bil instegsskydd pad. Paint kommer inte hålla sig till en yta som är blank, så du måste ta bort all glans med tröskelskyddet pad. Efter detta är klart, torka bilen igen med vax och fett remover.
4

Ställ en HVLP sprutpistol till sin rätta inställningarna. För att göra detta, ställ alla rattarna på sidan av vapnet till deras halvöppna inställning och ställ in ventilen lufttrycket vid basen på pistolen handtag till 20 pounds per kvadrattum.
5 < p> Blanda röda fordonsindustrin basfärg i färgen cup. Lämplig blandning är två delar färg till en del reducering. Detta förhållande är bekvämt märkt på sidan av färgen kopp under rubriken "2:01." En full färg kopp hela vägen till kanten är tillräckligt för att tillämpa två lager färg till en bil ungefär storleken av en Volkswagen Jetta. Förbered en andra kopp måla om ditt fordon är större, eller något mindre om din bil är mindre. Häll basfärgen i pistolen s färgbehållare och försegla behållaren mössa.
6

Spraya baslack på fordonet, börja med taket och arbeta dig ner fram, bak och på sidorna av fordonet. Överlappa varje slag av pistolen med hälften för att säkerställa tillräcklig täckning och för att undvika uppkomsten av ränder i färg. Låt baslack härda i ca 20 minuter om du målar utanför med luftfuktighet över 60 procent. I nivåer under 60 procent, kan du brukar börja tillämpa nyans pälsen inom 10 minuter.
7

Blanda mitten coat i färgen cup. Du behöver inte städa ur koppen eller pistolen, eftersom du toning mitten pälsen ändå. Blanda klarlacken i förhållandet 2:1, och sedan lägga till en liten mängd röd metallic flinga. I en färg kopp mitten päls, är cirka en matsked av metalliskt flinga tillräcklig. Tillsätt en liten mängd av röd grundbeläggning för färg till blandningen tills du kan se genom koppen till den andra sidan. Mixen kommer likna mousserande tranbärsjuice om du har blandat den korrekt.
8

Spraya bilen med mitten pälsen precis som du gjorde med baslack, applicera två lager för bästa täckning. Det är viktigt att du ständigt snurra måla pistol när du inte målar med det, till exempel om du flyttar runt bilen. Detta kommer att hålla pärlan eller metalliska flaga upphängd i mitten pälsen vätska snarare än att lösa till botten av färgen reservoar.
9

Rengör pistolen och måla koppen helt med thinner, sedan torka dem båda ut med en ren trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande rester. Blanda den slutliga tydlig täckfärg i färgen kopp i ett 2:1 förhållande av klarlack till härdare, häll det i pistolen s färgbehållare och tillämpa den på bilen på samma sätt som du gjorde tidigare lager. Den här gången gäller dock tre lager på fordonet för att ge dig tillräckligt med utrymme att sand och polera ytan för att få fram bilens glans. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92384.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.