Krom Powder Coat Instruktioner

Processen för pulverlackering involverar sprutning ett torrt pulver över en metallyta och sedan baka den. När sökningen är klar, pulverlackerad ytor är mycket hårda och kan motstå en måttlig mängd skador. En annan fördel med pulverlack är att ytan är mycket jämnare än färg. Pulvret attraheras till metallytan elektrostatiskt, där pulvret har en positiv laddning och arbetsytan har en negativ laddning. Denna skillnad i avgift gör att pulvret ska lockas till varje område av ytan, även svåra att nå områden och små sprickor och hål. Saker du behöver
Avfettaren
Rag
Pulverlackering gun
Rack
Ugn
Pulver
Visa fler instruktioner
1

Rengör krom bit kraftigt. Rengör pjäs med ett kraftfullt avfettningsmedel på en trasa för att avlägsna alla spår av fett och olja som kan finnas på chromes ytan. Ha tålamod och rengör bit grundligt.
2

Värm krom bit. Värm den i ugnen på 400 grader Fahrenheit i ca 10 minuter för att ta bort eventuella rester av oljor på pjäsen.
3

Häng krom bit på ett rack så pjäsen hänger i ett ställning som gör det möjligt att pulvret sprutas från alla vinklar.
4

Fäst jordklämman, från pulverlackering pistol, till hyllan. Detta ger arbetsstycket en negativ laddning för de positivt laddade pulverpartiklar som skall attraheras. Förbered krut beläggningen genom att ladda pulvret i pistolen och justera lufttrycket till pistolen rekommenderade inställning.
5

Spray pulvret jämnt över krom bit. Flytta runt pjäsen, besprutning från varje vinkel möjligt. Den elektrostatiska laddningen kan du fördela pulvret till alla delar av pjäsen. Inspektera bit för jämn beläggning. Bestäm om du ska applicera ett andra skikt. Om så är fallet, gör det nu.
6

bota bit av krom i 400 grader i 25 minuter. Om det är en stor bit av krom, bota den vid 450 grader i 25 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92367.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.