Gratis DIY Camper Planer

Bygga din egen husbil kan vara en av de mest givande och fullfilling saker som du någonsin kommer att göra. Det kan också vara mycket billigare än att gå ut till en RV mycket och plocka ut en helt ny husvagn släpvagn eller fordon. Om du har en bil som du vill göra till en husbil, kan du behöva spendera en hel del och inte ha en massa alternativ om du har en icke standard eller impopulära typ av camping fordon. Skapa din egen husbil med gratis DIY husbil planer tillåter dig att spara pengar och anpassa din husbil till dina exakta behov. Instruktioner
1

Kolla in denna träarbetare entusiast hemsida:

www.woodworkersworkshop.com /camper_trailers.php
p Det finns otaliga länkar till olika gratis husbil planer som du kan använda och modifiera för att uppnå exakt vad du vill.
2

använda fria tidningsartiklar eller komma nyare tidningen i arkiven hos ditt lokala bibliotek. Länken nedan är en DIY husbil trailer tryckt i Popular Science 1946.

Http://www.bobsteardrop.com/Other_Designs/WeekendTrailer.pdf
3

Sök på Internet efter bloggar skrivna av människor som bygger sina egna campare. Till exempel den här mannen bygga en camper för sängen i hans pickup och omfattar på sin blogg allt material han använde, vad han gjorde vid varje steg och bilder av processen: http://homebuilt-trkcamper.blogspot.com/

4

Kolla Cheap RV Living. Det finns många olika sidor som beskriver hur man planerar ut din husbil om du planerar att campa i en last van. Detta är ett bra exempel:

http://www.cheaprvliving.com/howtoconvertavan.html

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92352.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.