Hur man målar mina Steelies

För att anbringa färg på stålfälgar och se till att det inte flagnar av, är det viktigt att ordentligt förbereda hjulen innan de är monterade på fordonet. Om hjulen redan är monterade, har däck på dem och har drivits, då processen är betydligt svårare, men fortfarande kan göras. Saker du behöver
avfettning Wax Cleaner Review och fett remover
Vatten
Rena trasor nära Red fordonsindustrin kuddar scratch
Enstegs fordonsindustrin sprayfärg för hjul
Visa fler instruktioner
1

rengöra fälgarna ordentligt, med avfettningsmedel för att avlägsna alla spår av bromsdamm, fett eller tjära från hjulen. Vilket som helst av dessa material kvar på ytan kommer att äventyra det sätt färgen häftar hjulets yta. Om däcken är monterade på hjulen, kommer de att tas bort innan rengöringen.
2

Torka den rengjorda ytan på hjulet med vax och fett remover appliceras på en ren, mjuk rag. Detta kommer att ta bort alla kvarvarande rester från föregående rengöring med avfettningsmedel. Addera 3

putsa där det kommer att målas med den röda bil instegsskydd pad. Detta är viktigt för att säkerställa god vidhäftning mellan färgen och hjulet. Se till att ta bort alla glansen från hjulet och lämnar efter sig ett väl slipade ytan.
4

Torka hjulet en andra gång med vax och fett remover för att avlägsna damm och annat skräp från hjulet. Torka hjulet omedelbart efter applicering av vax och fett remover med en ren, torr trasa.
5

Spray första klibb färgskikt på hjulet. Detta är en lätt jacka som inte bör täcka hjulet helt, utan snarare ge en klibbig bas för de efterföljande färgskikt att följa. Låt det första skiktet torka i fem minuter innan den andra beläggningen.
6

Applicera ett andra lager färg till hjulet, något tjockare än den första. I den här pälsen, kommer du att täcka helt hjulet med färg, men det är viktigt att inte köra färgen. När sprutas på, kommer det att visas en aning torr. Låt andra pälsen att torka i 30 minuter innan den tredje och sista lagret.
7

Applicera ett tjockt tredje skikt av färg efter den andra pälsen har torkat. Även om du inte vill köra färgen, är det viktigt att tillämpa färgen tjockt för att ge ett bra skydd för hjulet. Låt hjulen att torka i minst 24 timmar före att ha däcken återmonteras till hjulen och installera dem på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92319.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.