Hur att köra mitt VIN-nummer

Om du har köpt ett begagnat fordon från en främling, kanske du undrar om det förflutna, till exempel hur många ägare fanns före dig. Varje fordon som säljs i USA har en unik Vehicle Identification Number, som du kan använda för att slå upp information om bilens historia. Fordon tillverkade efter 1981 har 17 siffror, och de gjorde tidigare har kortare tal. Du kan enkelt köra din VIN-nummer med hjälp av en online-tjänst. Saker du behöver
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens VIN, som vanligtvis är på förarsidan av instrumentbrädan vid fönstret eller inne i dörrkarmen. Du kan också hitta det på din bil titel, försäkringsbevis dokument eller registrering, och du kanske har skrivit det i din instruktionsbok.
2

Gå till en webbsida för att köra en VIN, såsom Carfax eller AutoCheck (se Resurser).
3

Ange VIN i webbplatsens sökruta. Klicka på något i stil med "Sök" eller "Enter", och de första resultaten kommer att visas gratis, med uppgifter om bilens märke, tillverkare och år.
4

Skriv ditt namn och kontokortsuppgifter in beställningsformuläret att köpa en rapport om ditt fordon, som kommer att berätta hur många ägare det har haft, om det någonsin har rapporterats stulet eller i en olycka. Du kommer att lära dig om vägmätaren olovligen har rullat tillbaka, eller om fordonet har någonsin skadats av översvämning eller brand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77931.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.