Hur man hittar en MINI Cooper

En Mini Cooper är en liten, kombi bil som ursprungligen gjorts av British Motor Company. År 1961 blev Mini Cooper modell som skapats som en sportigare version av Mini, och var främst avsett att användas i racing. År 1994 tog BMW kontroll av MINI varumärke, och bilarna har varit i produktion och mycket populär under hela denna period, och hitta den perfekta MINI Cooper för dig är nu enklare än någonsin tack vare utbud av tillval och används Minis tillgängliga. Instruktioner
1

Bestäm vad du vill ha i en bil. Lättmetallfälgar? En viss färg färg? Skriv ner allt din drömbil skulle ha, från utsidan till insidan.
2

Dela din lista till nödvändigheter och vill. Tänk på det allra minsta du skulle vara nöjd med ... skulle en mörk bil vara tillräckliga, eller vill du ha svart? Addera 3

Öppna din webbläsare och navigera till USA MINI webbplatsen (Se Resurser.)
4

Välj "Shop" från rullgardinsmenyn, och sväva över "MINI Nästa Ägs Certified Pre." Välj "MINI Nästa Search."
5

Välj de fordonstyper du skulle vara intresserad
6

Klicka på "Tillval - Avancerad sökning" och ange några ytterligare krav du har.
7

ange ditt postnummer och tryck på "Go".
8

Fråga om någon speciell du är intresserad Om du hittar mer än en, gör en lista i prioritetsordning, och ordna besök och provköra dem i denna ordning. Tänk allt innan du bestämmer att köpa, bland annat som ger bäst valuta för pengarna och erbjudanden finans, och har bilen har.
9 andra

använda webbplatser på samma sätt. Autotrader.com ofta uppdateras med nya fordon, och har både privata och återförsäljare försäljning tillgängliga. Du kan också använda lokala garage webbplatser. Dessa kan ha lite olika layouter för ovan, men de flesta webbplatser fungerar på samma princip för att ange biltyp du är intresserad av, några viktiga funktioner, och ditt postnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77823.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.