Hur man hittar en Båtens ägare av VIN-nummer

Fordon identifieringsnummer (vins) tillämpas på många typer av fordon: bilar, lastbilar, husvagnar, husbilar, släpvagnar, fyrhjulingar och motorcyklar. Du kan köpa en rapport fordon historia med den här 17-siffriga numret för att hitta den registrerade ägaren. Men vins gäller inte för båtar. Istället använder de en 12-siffrig HIN (Hull Identification Number). Eftersom stater kräver att HIN att synas på registreringsbevis, kan du hitta båtens ägare genom att köpa en rapport båt historia på nätet och betala med ett kreditkort. Saker du behöver
HIN av båten
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1 Hin är inte staten registreringsnummer.

Kopiera HIN från det övre högra hörnet i aktern på båten. Du kan också hitta HIN på båten registreringsbevis eller köpebrevet.
2

Gå till en webbplats som säljer rapporter båt historia. Exempel är boatfax.com och boathistoryreport.com.
3

Ange HIN i ​​rutan och följ instruktionerna för att fortsätta. Du kan bli ombedd att välja ytterligare rapporter eller alternativ prissättning. Om du anger en giltig HIN in i sökandet, får du grundläggande information om båten gratis, men inte namnet på ägaren. Priserna för en båt historia rapport som innehåller namnet på ägaren kan variera från $ 20 för en enkel rapport till $ 45 för 30-dagars användning av systemet.
4

Följ instruktionerna för att ange dina kreditkortsuppgifter att betala för rapporten. Du bör få det snabbt och det borde visa alla registrerade ägare, däribland den nuvarande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77752.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.