Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man målar Rim Infogar

Måla en bils fälg insatser görs på ungefär samma sätt som målar fälgar själva. Skären är ofta lättare emellertid, eftersom till skillnad från kanterna, kan insatserna lätt tas bort för målningsprocessen. Det finns en mängd aerosol kan färger gjorda för bil fälgar, och de kan komma i många olika utföranden. Bestäm vilken färg som fungerar för dig och ändra utseendet på dina fälgar i några få enkla steg. Saker du behöver
Skruvmejsel
Rim Cleaner Review Sandpapper
rena dukar
Drop Aerosol trasa
burk sprayfärg
Visa fler instruktioner

1

Ta fälgen skär genom att bända bort dem med skruvmejseln. Rengör insatsen med fälg renare och rena trasor grundligt.
2

Sand den gamla finishen från fälgen insatser för att ge dem en yta som är lämplig för den nya färgen att hålla sig till. Använd finare kornstorlek sandpapper och se till att inte kraftigt trycka ut eller skrapa på ytan när du sand i en mjuk, cirkelrörelse med lätt tryck. Torka av damm och rester från insatserna när de är beredda och inställda dem på trasa i ett väl ventilerat utrymme.
3

Skaka aerosolen kan kraftigt och spraya på ytan enligt med tillverkarens instruktioner. Börja med burken 8-12 inches bort från ytan och ge dem alla en ljus päls med en mjuk, jämn rörelse. Låt detta skikt torka helt innan du fortsätter. Slipa försiktigt bort eventuella körningar eller droppar som är nödvändigt för att säkerställa en jämn finish.
4

Applicera fler lager som behövs på samma sätt som du gjorde i steg 3, noga med att inte lägga för mycket färg på ytan vid en viss tidpunkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76213.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.