Tecken på en dålig start i en Auto

Du klättrar in i din bil och gör dig redo att bege dig ut för dagen. När du vrider på nyckeln, startar bilen inte och dagen verkar förstört. Innan du tar bilen till en mekaniker att betala honom att upptäcka den skyldige, är det alltid en bra idé att se om du kan ta reda på om det är startmotorn eller något mer allvarligt som orsakar problemet. Klicka Starter

När du försöker förvandla din bil på och bara höra ett klickande ljud, är chansen att det finns problem med startmotorn. Det klickande ljud kan också bero på en dålig relä, men oftare än inte, är det på grund av solenoiden i startmotorn. För att avgöra om det är startmotorn, har någon lyssnar under huven och försöka vända bilen på. Precisera var klickande sker för att se om det verkligen kommer från startmotorn.
Långsam Veva

Långsam vevande uppstår när du försöker slå på din bil och den mal alltför långsamt för att bilen ska starta. Antalet en boven i detta fall är ett döende batteri som behöver ett hopp. Men långsiktiga lösningar inkluderar kontroll av startmotorn. Kontrollera anslutningarna på startmotorn för missfärgning. Problemet kan bero på en dålig starter, ett vanligt problem med begagnade och ombyggda förrätter.
Making Sure Starter är problemet

klicka och långsam startförsök är tecken på en dålig starter, är det alltid bra att se om problemet innan du betalar någon för att fixa det. Många bildelar butiker erbjuder gratis startpaket testning. Ta din bil till en av dessa anläggningar och be dem att koppla din starter upp till en av sina maskiner för att se om problemet, kostnadsfritt, innan resan till en mekaniker.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65278.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.