Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man använder vanlig bensin i en Mercedes

Med vanlig bensin i din Mercedes är en enkel process, och kommer inte att ha drastiska effekter på ditt fordon. Bensin kvaliteter bestäms av oktantal, med regelbunden med en 87 oktantal, mitten av årskurs har en 89 oktantal och premium som har en 93 oktantal. Använda högre kvaliteter av bensin kommer att minimera "fästingar" och "ping" i din motor, och minskar mängden uppbyggd i motorn. Många återförsäljare rekommenderar att använda bidraget i lyxbilar, men om du föredrar regelbunden eller om bensinstationen är av premie, är processen med att använda vanlig enkel. Instruktioner
1

Parkera bilen så att bensintanken ligger i anslutning till pumpen.
2

stänger av bilen, som att pumpa gas när motorn är igång kan vara farligt. Addera 3

Öppna din bensintank och skruva av tanklocket så att du kan sätta i bränslepumpen.
4

Välj din betalningsmetod på pump. Om du använder ett kreditkort, det drar och följ instruktionerna på skärmen. Om du använder kontanter, gå in och betala skötare innan pumpa din gas.
5

Välj vanlig blyfri bensin genom att ta bort pumpen i motsvarande hölstret.
6

Placera munstycket i din bensintank. Tryck på "Start" eller dra i spaken för att börja pumpa gas.
7

Dra upp munstyckets spaken för att pumpa gas i din Mercedes. Läs mätaren på pumpen då gasen strömmar in i din tank så att du stannar vid önskad summa pengar eller gas.
8

Avlägsna munstycket från din bil och sätt tillbaka den i dess bensinpump hölster. Skruva tillbaka tanklocket i bilen och stäng tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135490.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.