Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Syphon gas ut ur en bil

Om din bil går sönder med en full tank eller en av dina fordon är tomt och den andra är full, kanske du vill suga ut gasen i din bensintank. Denna process är enkel och, när det görs rätt, inte resulterar i gas att få i munnen. Kom dock ihåg att sifonaktivitet gas ur någon annans bil är olagligt, inte använda den här metoden för att stjäla gas. Saker du behöver
5-liters hink
6 till 8 fot av klar plast slang
stol eller låda
Visa fler instruktioner
1

Placera en 5-Allon skopan på marken för att fånga gasen när det börjar att rinna ut. Skär en längd av klar plast slang, med en diameter tillräckligt liten för att passa in i din bensintank, till en längd på 6 till 8 meter. Använd inte en trädgårdsslang. Du kommer inte att kunna se den gas som strömmar in i slangen om slangen är klar.
2

Kontrollera att bilen är avstängd, och skruva av locket från bensintanken. Sätt i ena änden av slangen i bensintanken, och tryck ner under gasledningen. Om du är osäker på om det är under gasledningen, blåsa i slangen och lyssna efter ett bubblande ljud. Om du inte hör något, tryck in slangen i ytterligare.
3

Sänk den andra änden av slangen så att den nuddar marken, sedan linda den runt i en cirkelrörelse skapa en slinga. Stå på en stadig stol eller en ruta så att du kan hålla upp i slutet av slangen högre än bensintanken på bilen.
4

Rengör slangen att sterilisera det, och sakta suga på ände. Klocka för gasen att börja flöda in i loopen. Så länge du håller änden av slangen väl ovanför bensintanken ska gasen kommer inte upp genom öglan och in i munnen. Detta eliminerar risken för att svälja gas, men ska du ändå gå långsamt för din säkerhet. När du ser den gas som fyller upp slingan, sluta suga på den.
5

Placera slangen i hinken, och flytta slangen runt så att slingan rätar ut och gasen börjar att strömma in hinken. Det borde alla rinna ut i hinken, och sedan kan du ta bort slangen och sätt tillbaka tanklocket. Om gasen rinner av någon anledning och du tror att mer gas är fortfarande i tanken, försök inte att få ut det. Du måste tvätta och sterilisera slangen innan processen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135130.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.