Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1989 Ford Bronco II XLT Specifikationer

Ford Bronco II är en kompakt SUV, som produceras av Ford Motor Company, 1984-1990, som ett komplement till den i full storlek Bronco. Mekaniskt identisk med Ford Ranger har Bronco II sluten bakre och fyra-hjulsdrivna alternativ. Ford Motor Company slutade produktionen på Bronco II att fokusera på Utforskaren. Utseende och Mätningar

1989 Ford Bronco II XLT är en två-dörrars SUV. Det är 70 inches hög, 68 inches bred och 162 inches lång, med en 94-tums hjulbas. Den Bronco II finns i någon av Fords basfärgade paket, inklusive ett antal tvåfärgade alternativ. Den bakre änden av SUV är helt inbyggt, utan någon möjlighet att ta bort taket. Tjänstevikten är 3,287 pounds.
Motor och prestanda

Bronco II levereras som standard med en 2.9l V6 OHV 12V FI motor, som kan producera 170 ft- lbs. av vridmoment och 140 hästkrafter. En femväxlad, manuell växellåda, eller en fyra-växlad automatlåda, fanns vid köpet. Bensintanken rymmer upp till 23 liter, och Bronco II XLT får 17 miles per gallon (mpg) i staden och 21 mpg på landsväg.
Interiör

Interiören i Bronco II XLT har tyg säten och läderratt trim, men vinyl och läder alternativ fanns också. Framstolarna ger 39,5 inches av takhöjd och 44 inches av benutrymme, medan baksätet ger 39 inches och 35 inches, respektive. De bakre kapten stolar levereras som standard med fordonet, men alternativet att ersätta dem med en sportstol var tillgängliga, och de främre kapten stolar kunde bytas mot en delad bänk.
Komfort och bekvämlighet

kassettdäck och AM /FM-radio med fyra grundläggande högtalare kan uppgraderas till Fords Premium Audio System, ett paket som ger bättre fronthögtalare och en femte högtalare för bas. Servostyrning och makt bromsar, med bak-wheel ABS, ingår på alla fordon och fönster Power och Power dörrlås kan läggas. En valfri yttre reservdäck bärare, takräcket och bogsera paket gör det kompakta SUV mer off-road redo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119970.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.