Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2001 CR - V Honda 4 - Cylinder Automatiska motorproblem

Infördes 1995 , är Honda CR - V en kompakt crossover SUV finns i både front - wheel -och fyrhjulsdrivna versionerna ökar . Som en del av den första generationen CR - V-modeller , kom 2001 CR - V med anti - lås-bromsar och var tillgänglig med antingen en manuell eller automatisk växellåda . Trots att bli en bästsäljande SUV i USA , 2001 års CR - V upplevt flera motorproblem . Valve Underlåtenhet

MSN Auto indikerar att avgasventil och ventilsätet misslyckande var ett betydande problem med 2001 års CR - V . Felaktiga motorventiler kan resultera i ökad oljeförbrukning , ventilsystem brus och komprimering läckage . Från och med januari 2011 , är kostnaden för att reparera skadade avgasventilerna och ventilsäten uppskattas till $ 909 för delar och arbete .
Topplock

Användare på Auto Beef rapporterade problem med 2001 CR - V : s topplock , som innehåller bilens tändstift och ventiler . Enligt CarComplaints.com , till kostnaden ersätta topplocket för 2001 är ca $ 4600 för delar och arbete , som i januari 2011.
EVAP Problem

MSN Auto indikerar att ett betydande problem med 2001 CR-V är dess Evaporativ ( EVAP ) Kapsel Vent Solenoid , som håller bensinångor från att komma in den yttre miljön. Från och med januari 2011 , är kostnaden för att reparera EVAP systemet cirka $ 82 för delar och arbete .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120320.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.