Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Typer av Crossover vechicles

crossover fordon är löst delas in i tre grupper: kompakt, medelstora och full storlek. Inom dessa kategorier finns många olika modeller och typer av korsningar. Från bränsletyp - diesel, standard eller hybrid - specialisering - exotiska, lyx eller prestanda - delning finns i många olika iterationer. I allmänhet, Delningsfilter vagnar mix station och stadsjeepar. De flesta delningsfilter kan hålla sju eller fler passagerare ganska bekvämt och skryta bättre bakre lagring än sedaner. Ingen definitiv definition existerar för en crossover och kategorin fortsätter att expandera varje år. Kompakt

kompakt crossover tenderar att vara bil-baserade snarare än lastbil-baserade fordon. Denna typ av crossover är avsedd för mindre familjer som vill ha flexibelt lastutrymme och som är oroade över att få bra bränsleekonomi från sitt fordon. Till skillnad sedaner, som är av jämförbar storlek, kompakta crossover har större dragkapacitet och är oftast utrustade med fyrhjulsdrift. Dessa fordon har en högre körställning än sedaner, men de är inte lika rejäl och robust som stadsjeepar inte bör köras på terräng.
Medelstora

Medelstora delningsfilter är en blandning av stationsvagnar eller andra bilar halvkombi och små stadsjeepar. De främsta skälen till varför konsumenter köper medelstora delningsfilter snarare än någon av dessa typer av fordon är att de letar efter ett fordon som lämpar sig för många användningsområden. Medelstora delningsfilter ger mer rymliga och bekväma sittplatser än stationsvagnar, samt en mer upphöjd körställning. Även de medelstora delningsfilter är inte så bränslesnåla som sedaner eller kompakta crossovers, de erbjuder bättre MPG än jämförbara stadsjeepar. Medelstora delningsfilter är också oftast utrustade med fyrhjulsdrift och klarar att hantera off-road terräng.
Fullstor

Fullstort delningsfilter är avsedda att vara ett lönsamt alternativ till de större stadsjeepar och minibussar. Denna typ av crossover har inte bränsleeffektivitet av de mindre delning. Dock är kabinfak för dessa fordon vanligen åtta eller nio passagerare. Cabin funktioner är ofta mer lyxiga och bekvämare än de som finns i minibussar. Fullstor delningsfilter offra bagageutrymme för att hålla fler människor men de fordon som fortfarande erbjuder fyra hjul eller fyrhjulsdrift och kan hantera robust terräng. Priset på fullstora delningsfilter varierar avsevärt, särskilt för lyx och prestanda fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119119.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.