Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Jeep Wrangler Unlimited Hard Top Removal

Den Wrangler Unlimited är en fyra-dörrars sport utility vehicle tillverkad av Jeep uppdelning av Chrysler, ett bolag som nu ägs av Fiat i Italien. Den ursprungliga jeep uppstod i början av andra världskriget. På grund av sin popularitet med militär personal, var en civil version gjord efter krigsslutet. Jeep Wrangler är en efterträdare till den ursprungliga krigstida modell. Jeep Wrangler Unlimited s hardtop tak kan tas bort så att passagerarna kan njuta av open-air terrängkörning. Saker du behöver Review, en assistent
Visa fler instruktioner
1

Dra ner bilens solskydd för att avslöja de klämmor som håller fast framsidan av takpaneler till vindrutan s header.
2

Dra ner på klämman handtag för att släppa höger och vänster takpaneler från toppen av vindrutan ram.
3

hitta dessa tre klämmor: en i mitten av taket på framsidan, en på baksidan och en nära mitten stolpen mellan fram-och bakdörrarna. Dessa säkra förarsidan av takpanelen. Vrid klämman moturs spakarna.
4

Hitta de två cirkulära knoppar nära takbelysning under sound bar. Vrid varje moturs tills ljudet bar separerar från takpaneler.
5

Lyft förarens sidostycket taket rakt upp för att ta bort den från bilen.
6

Release resterande klämman nära centrum stolpen på passagerarsidan av bilen genom att vrida det moturs. Lyft passageraren sidostycket taket rakt upp och ta bort den från bilen.
7

Lossa klämmorna som finns på ett stycke bak taksektion som möter kroppens sidor genom att vrida dem i samma sätt som främre klämmor. Be en assistent för att hjälpa dig att lyfta taket panelen rakt uppåt och ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119748.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.