Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar en BMW X5 dragkrok ?

BMW gjort sin första razzia i den sport utility marknaden under 2000 med införandet av X5 . Fordonet har en slät , aerodynamisk kropp som rider på en fyra - wheel- drive chassi . Efter installationen av en dragkrok , X5 kan dra upp till 6000 pounds . Borttagning av bakre stötfångaren fascia

Du måste ta bort den bakre stötfångaren fascia för att avslöja den bakre inre stötfångaren och dess fästen . Efter avlägsnande av popnitar på framkanten av de bakre hjulhusen och alla skruvarna , kan du ta bort fascian från den bakre delen av fordonet .
Inre Bumper och Hitch
< br >

Ta bort fascia avslöjar bakre inre stötfångaren . För att ta bort den inre stötfångaren , måste du backa ut fästbultarna . Placera skumt över stötfångaren monteringshål och montera stötfångaren över skumt med den ursprungliga hårdvaran .
Fascia Trimning och installation

Trimma underkant centrum av den bakre fascia för att rensa skumt. För att göra detta , mätas för att hitta mitten av den bakre bottenkanten av fascia . Gör en 8 - tums hela med 2 tum hög rektangel med en filtpenna på nedre kanten av fascia i centrum. Klipp ut en rektangel med en vass mattkniv . Montera fascia tillbaka på fordonet , kasta om ordningen för avlägsnande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120365.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.