Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Ford Bronco specifikation

Ford Bronco var en bil som tillverkades för ett spann på tre decennier, från introduktionen 1966 till 1996. Den sport utility vehicle (SUV) delades upp i fem separata generationer, från de tidigaste modellerna till de senaste versionerna i mitten av 1990-talet. Den kompakta tvådörrars SUV var ursprungligen tänkt att fungera som konkurrens till andra välkända fordon för off-road arbetsuppgifter, såsom Jeep CJ. Motor

senaste versionen av Ford Bronco, från 1996, har en 5-liters V-8 motor, med åtta cylindrar, som alla består av två ventiler. Den främre och längsgående motor har en cylindervolym på 4942 cc, för alla åtta av sina cylindrar. Den borrning och slaglängd för 1996 Ford Bronco är 101,6 mm med 76,2 mm. Fordonet har ett kompressionsförhållande på 9-till-1 och en OHV (overhead ventil) motor. Den högsta prestandan hastigheten för motorn är 199 hästkrafter under 4200 rpm, medan den högsta vridmomentet är 270 £-fötter för 2.400 rpm. Addera Bromsar

1996 Ford Bronco presenterar två skivbromsar, med ett par ventilerade skivbromsar som är användbara för avledning av den värme som alstras. Fordonet har en ABS (låsningsfria bromsar), som fungerar för att stoppa hjulen från att stoppa rotationen eller frysa upp. Den främre hjulupphängningen är en upphängning med skruvfjädrar och en krängningshämmare. Den bakre fjädring är också en upphängning, som har bladfjädrar.
Mått

1996 Ford Bronco har en tjänstevikt på 4,578.2 kg., Vilket omfattar allt bränsle och utrustning. Den totala bredd 1996 Ford Bronco är 79 inches, medan den totala höjden är 74 inches och den totala längden är 183 inches. Axelavståndet av fordonet, från mitten av framhjulet till bakhjulet, är 104 inches. Den vändradie på fordonet är 36 meter.
Andra funktioner

Andra anmärkningsvärda funktioner i 1996 Ford Bronco inkluderar tonade rutor, elektriska fönsterhissar bak, underredsmassa, makt styrning, artighet ljus, tändare cigarr, digitala klockor och vindrutetorkare med dubbla hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120184.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.