Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Ställa en Subaru Forester elektronisk kompass

Subaru Forester, ett japanskt all-wheel-drive bil som trädde den amerikanska marknaden under 1998, omarbetades under 2009 som en tredje generationens kompakta SUV /vagn, tjänar det Motor Trends Sport /Utility of the Year. Med plats för fem personer, omfattar Forester automatisk avbländning backspegel med en inbyggd kompass bland sina alternativ. Om du har denna funktion, måste du kalibrera kompassen, vilket kan göras med relativ lätthet. Instruktioner
1

Stäng av alla tillbehör, såsom värmare eller luftkonditionering och bakrutan defogger. Se till att alla dörrar är stängda..
2

Drive till ett område som är öppet och nivå, liksom bort från stora metallkonstruktioner eller föremål Se till att tändningen är i läge "ON".
3

Ange kalibreringen genom att trycka på den vänstra knappen på den nedre delen av spegeln och hålla den i tre sekunder innan du släpper . "Cal" och riktningen kommer då att visas.
4

Kör långsamt i en cirkel omkring två till tre gånger tills "Cal" försvinner från displayen. Kompassen är nu kalibrerad och kalibrerar automatiskt sig från denna punkt på.
5

Kontrollera att kompassen zoninställning matchar din geografiska plats genom att hänvisa till en karta i din instruktionsbok. För att ändra det från fabriksinställningen i zon 8, tryck och håll på den högra knappen i tre sekunder, släpp sedan. En kort visning av ordet "Zone" kommer att följas av zonnumret. Cykla genom alla möjliga zoninställningarna genom att trycka på rätt knapp tills rätt tidszon visas på skärmen. Vänta tre sekunder efter att släppa knappen för att gå ur zon-inställningsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120345.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.