Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Skillnaden mellan Ford Expedition XLT & Ford Expedition

Ford Expedition är en stor SUV, med XL och XLT är de två modellerna i den nedre änden av skalan. XL är basmodellen bland de åtta modeller av Expedition. De flesta av skillnaderna mellan XL och XLT involverar alternativ paket och trim. Grunderna

Även om XL och XLT är vid den nedre änden av skalan, är de fortfarande stora och rymlig SUVs. XL startar på $ 36.660, och den XLT startar på $ 38,200. Den avancerade Expedition är King Ranch EL som börjar på $ 48,790.

Både XL och XLT har en 5,4-liters V8-motor. Expeditionen kommer att leverera 85 procent av topp vridmoment vid 1.500 rpm, vilket är viktigt när man drar ett tungt lass. Motorn ger ut 310 hästkrafter
Utseende

XL har 17-tums aluminiumfälgar standard, medan XLT har 18-tums maskinbearbetade aluminium hjul standard och 20. - tums premium aluminiumfälgar som tillval.

stötfångaren fascias är svart på XL, medan fascias på XLT är samma färg som karossen, och metallic-färg är ett alternativ. Ett galler samma färg som kroppen är också ett alternativ på XLT.

Alternativ som finns på XLT, och inte på XL, är metalliska och sättas fotsteg samt svarta uppvärmda backspeglar med lampor säkerhetstänkande . Det finns också ett fåtal färg lister som finns på XLT som alternativ.

Annan viktig möjlighet för XLT är en makt moonroof, inte tillgänglig på XL. Det XLT har också lädersäten som tillval.
Interiör

Interiören i Expedition är där du hittar de flesta skillnader. Den XLT har mer lyx och fler alternativ än XL. Den XLT har dubbla zons temperaturkontroll, medan klimatkontroll i XL är manuell. Båda fordonen har varelse bekvämligheter såsom elmanövrerade justerande, men XLT tillägger makt justerbara pedaler och en omvänd sensorsystem som standardutrustning.

XLT har en färg-koordinerad läder inslagna tilt ratt med ljud kontroller standard. XL har samma ratt utan ljudkontroller.

XLT har en universell garage dörröppnare, samt regn-sensing vindrutetorkare och en power liftgate i ryggen som alternativ.

Båda fordonen har underhållningssystem med satellit-radio som standard. Det XLT har ett navigationssystem byggt som ett alternativ.

A "SYNC" Systemet låter röstkommandon för att driva CD-och MP3-spelare och telefon. Detta system kommer också ge dig en rapport om den övergripande statusen för din bil. Detta är standard på XLT och tillval på XL.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119318.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.