Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Suzuki Escudo Specifikationer

grundades 1955, har Suzuki Motor Company tillverkade bilar, motorcyklar och fyrhjulingar i årtionden. År 1989 infördes det en av de första sport utility vehicles (SUV), känd som Escudo. Den gör bott på för mer än ett decennium tills dess sista årsmodellen 2000 med en SUV /off-roader som presenterade olika tekniska och bekvämlighet förbättringar jämfört med originalet. Engineering

Den senaste Escudo kom med en vattenkyld fyrcylindrig bränsleinsprutning motor i sin mest grundläggande modellen. Den hade en borrning av 3,31 inches, ett slag av 3,54 inches och ett kompressionsförhållande på 9,7. En valfri uppgradering till en V-6 motor erbjuds en borrning i 3.31 inches, en stroke på 2,95 inches och ett kompressionsförhållande på 9,5.
Transmission och Chassi

mest grundläggande 2000 Escudo kom med en femväxlad manuell växellåda, men de dyrare modellerna presenterade en fyra-växlad automatlåda. Dessutom hade den en ventilerad skiva bromssystem i fronten, en trumma systemet i bak, McPherson fjäderben spiralfjäder fjädring fram och en fem-link stel axel spiralfjädern i baksätet.

Mätningar

Mätning omkring 150 inches i längd, 66,7 inches i bredd och 66,3 inches i höjd, vägde den standard 2000 Escudo cirka 2,777.8 kg. Den hade en hjulbas på 86,6 inches och en markfrigång på 7,7 inches. Den Escudo 2.0 var standardmodellen, med bara tre dörrar och en kapacitet på fyra. Den dyraste versionen, den Escudo 2,5, hade fem dörrar och en kapacitet på fem.
Komfort och bekvämlighet

skillnad från sina föregångare, hade 2000 Escudo många bekvämlighet funktioner installerade standard. Dessa funktioner ingår luftkonditionering, fönsterhissar och lås, låsningsfria bromsar och privatliv glas som minimerade UV-strålar,. Konsumenterna kan välja mellan ett antal stil specifikationer, inklusive olika färger och en frontspoiler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119497.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.