Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vad är funktionen av en crossover ?

Den crossover utgör ett växande segment av den amerikanska marknaden . I oktober 2010 rapporterade AOL Daily Finance att försäljningen av crossover-fordon från General Motors ökade 101 procent från föregående , medan Ford såg en 186 procent årlig topp i försäljningen av sin Ford Edge . Funktion

crossover fordon marknadsförs som en korsning mellan en sedan och en sport utility vehicle . De har ofta ökat lastutrymme och högre säten för en bättre överblick av vägen kontra sedans men de erbjuder bättre gas körsträcka , förbättrad hantering och rida och mer effektiv användning av innerutrymmen än stadsjeepar .
Identification

delningsfilter är unibody design , där kroppen och ram ingår i samma enhet . Däremot stadsjeepar är kropp - on- frame design , med en kropp byggd oberoende från ramen och monterade på under slutmonteringen . Body - on- frame design har ökat dragande och bogsering kapacitet men är också tyngre än unibody design .
Historia

första mainstream framgång med en crossover kom med införandet av RAV4 i 1995 av Toyota. Detta ledde till en allvarlig fordon i mitten till slutet av 1990 kallade " söta nuter " på grund av tron att de var mindre robusta versioner av stadsjeepar .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119779.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.