Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man berättar en 1999 Nissan Pathfinder Från en 1999 1/2 Nissan Pathfinder

Den 1999,5 Nissan Pathfinder var en mid-års modell föryngring av 1999 Nissan Pathfinder släpptes mindre än sex månader efter den ursprungliga modellen. Pathfinder är en sport utility fyrhjulsdriven bil som debuterade 1986. Bland några av höjdpunkterna på 1999,5 modellen var bättre hästkrafter och uppdaterad interiör och exteriör styling. Flera skillnader är märkbara för ögat mellan de två modellerna. Instruktioner
1

leta efter nya färger. Den 1999,5 Nissan Pathfinder erbjöds i tre nya färger. Sequoia grön metallic, bayshore blått och asp vita pärlörhängen färgar glöd är det bästa sättet att skilja en 1999 och 1999,5. Dessa färger är i tillägg till fem andra som ingick bilda den ursprungliga modellen. De 1999 färgerna fortfarande finns på 1999,5 är cayenne röd, mahogny pärla, super svart, sierra silver och moln vitt. Den 1999,5 Pathfinder presenterade också en ny trim nivå kallas SE Limited, som producerades i två färger, crimson bläs röd och Sherwood green.
2

Undersök de främre och bakre ändar. Den främre änden av 1999,5 Nissan Pathfinder är omarbetats helt. Den mest märkbara skillnaden är grillen design och högre huv än 1999 Pathfinder. Multi-Parabola strålkastare ersatte också standard strålkastare utformningen av den gamla modellen. Den bakre delen av fordonet hade en ny stötfångare och omgjorda lampor bakluckan.
3

Leta efter skillnader i inredningen också. Föraren styr vanligaste ligger inom förarens synfält och är utformade på olika sätt vid beröring. En ny vit kombiinstrumentet lyser på bilens instrumentbräda samt och kan förbättra sikten för vissa förare. Omgjorda tyg tyger och läder alternativ fanns i beige och skiffer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119644.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.