Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar baksätet för en Toyota 4Runner

Installera en ny eller ersättande baksätet i din Toyota 4Runner kan göras om din ursprungliga sätet är skadade eller saknas. Köp ett baksäte för din 4Runner från en bildelar återförsäljare eller en bil bärgning gård. Montering av säte kräver bara några vanliga handverktyg. Du kan utöka din passagerarkapacitet inom några minuter och spara kostnaden för en professionell installation genom att fylla jobbet själv. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Installera baksidan av baksätet. Placera baksidan av sätet i läge genom att föra in den från det bakre lastutrymmet. Fäst den övre delen av sätet i spärrarna på vardera sidan av lastutrymmet.
2

in en bult i varje av de övre och nedre skruvhål på varje yttre sidorna av sitsen vid sitsen. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft. Dessa bultar fästa basen av sätet till fordonets sidor.
3

Lokalisera hållaren används för att säkra ryggstödet till golvet. Fästet är beläget i mitten av den främre sidan av ryggstödet, vid själva basen av sätet. Sätt i fyra skruvar för att fästa baksätet till bilens golv. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft.
4

Installera sittdynor i botten av baksätet. Leta fästena på varje sittdyna säkra sitsen till brädan. Sätt en bult i varje av de fyra fästena. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft.
5

Montera plastskydd över bultarna på de fyra främre fästena. Detta skyddar bultarna från skador samt förbättrar den övergripande utseendet på din plats. Omslagen ska helt enkelt snäpper fast över varje bult.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118897.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.