Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

GMC Yukon specifikation

GMC Yukon SUV är en lastbil-baserade SUV kan dra tunga vikter och våga off-road samt föra hela familjen från en destination till en annan. Enligt både Motor Trend och Edmunds recensioner, GMC Yukon "överträffar ... de flesta av dess konkurrent," och förblir "en ledande val" för traditionella, stora stadsjeepar, som av 2010. Motor och prestanda Specs

Yukon Base modellen SUV är utrustad med en 5328 cc, 5,3 L, V-8 motor som ger ut 320 hästkrafter vid 5.200 rpm. Med ett hål i 96,0 och en 92,0 mm slaglängd, har basen motorn ett kompressionsförhållande på 9,9. Yukon blir cirka 12 mpg vid kombination staden och motorvägen resor. Den 2010 Yukon levereras också med en hybrid alternativ, som får 21 mpg i staden och 22 mpg på motorvägen.
Hantering och bromsar

Basmodellen GMC Yukon har ett låsningsfritt bromssystem på alla fyra hjul med skivbromsar och fyra ventilerade skivor. Den främre hjulupphängningen är ett nyckelben oberoende med spiralfjädrar och en krängningshämmare. I ryggen finns en balk styv fjädring, även med en krängningshämmare och spiralfjädrar. Yukon har också en begränsad bakre differentialbroms, elektronisk bromskraftfördelning och antisladdsystem.
Exteriör och Mått

vid 202-inches lång, 79-inches bred och 76,9-inches hög, har Yukon en tjänstevikt på 5527 £. Yukons finns i olika metallic färg färger, med lyxiga trä och woodgrain trim, bak och sida plattform steg och tonade rutor på kabinen bak och sidorutor. Enligt Edmunds, 2010 års modeller kommer med sittplatser arrangemang som kan rymma mellan fem och nio passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119510.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.