Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Toyota Rav4 Problem

Toyota är en av världens största biltillverkare i världen och har länge varit känt för sin kvalitet fordon . Som av 2009 , har dock Toyota fallit under kontroll för vissa udda problem med vissa av sina fordon och har varit tvungna att återkalla vissa modeller . Den 2009-2010 Rav4 är en av dessa modeller . Bland återkallelsen , finns det några andra problem som är typiska för detta fordon . Gas Pedal

2009-2010 Rav4 har återkallats på grund av gaspedalen fastnar , skapa en potentiellt farlig situation där hastigheter upp till en punkt där föraren inte kan kontrollera det . Produktionen av denna modell har nu upphört på grund av denna fråga .
Paint Chipping Frågor

Rav4 Hood är mottagliga att måla flisning lättare än stötfångaren eller andra delar av fordonet. Dessa frågor har rapporterats av Rav4 kunder . Toyota hävdar området att en enskild förare pendlar till och generellt sätt ägaren av Rav4 enheterna kommer att påverka färgen på motorhuven . Stötfångaren , dock verkar hålla sin färg och är ganska tålig jämförelsevis , enligt kundrecensioner .
Fordonsbuller

Många klagomål har utfärdats av rav4 ägare av överdriven fordonets buller i de fyrcylindriga versionerna . Detta beror på den mindre motorn och sålunda de högre varvtal (varv per minut ) att motorn måste slå för att upprätthålla högre hastigheter. Den Rav4 sexcylindriga erhåller inte denna anmärkning , enligt konsumenternas recensioner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119118.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.