Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vilka alternativ fanns tillgängliga för 2005 Ford Explorer?

Under 2005 var Ford Explorer den mest sålda SUV i USA och den sjätte mest sålda fordon av något slag, enligt Automotive.com. Med en mjuk gång och en rymlig hytt, var Explorer en bekväm val för förorts familjer samt de som behöver lite mer kraft. Ett brett utbud av alternativ paket läggas mer kraft, praktiska eller ens en touch av lyx till grundläggande Explorer. Standard Funktioner i 2005 Ford Explorer

På prestanda och motorsidan, kom 2005 Ford Explorer standard med en 4-liters V6-motor och femstegad automatlåda. Den var utrustad med Roll Stability Control och skivbromsar samt 16-tums hjul stål. Utsidan av 2005 Explorer presenterade keyless inresa, makt sidospeglar och intermittent vindrutetorkare, inklusive en bakrutetorkare. Inuti var Explorer utrustad med en mittkonsol, tygklädd skålade säten fram och en split fällbara bänk i baksätet. Det hade elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, farthållare, en eluppvärmd bakruta och en tilt ratt. Ljudfunktioner ingår en radio och CD-spelare.
XLS Sport Model Val

Alternativet paketet som kom med XLS Sport-modellen för 2005 års Ford Explorer lagt några yttre design funktioner till SUV, inklusive svarta lister hjul läpp och barer steg och gjutna aluminiumfälgar. Den uppgraderade mittkonsolen och golvmattor, och lagt till en däck-tryck övervakningssystem.
XLT Model Val

alternativ paket på XLT och XLT Sport modeller av 2005 Ford Explorer lagt ännu fler yttre designen har, bland annat främre och bakre stötfångare i samma färg som SUV och kromade grillen. Inkom exteriör har även inkluderade förhållningssätt lampor på speglarna power sida och dimljus. Den XLT Sport modellens yttre alternativet paketet ingår 17-tums aluminiumfälgar, strålkastare med automatisk avbländning, steg barer och lister kroppen i en platina skugga och dörrhandtag som matchade bilens färg. Inuti, tillade XLT alternativet paketet en el-manövrerad förarstol med svankstödsinställning och en ratt insvept i läder. Ytterligare last alternativ innebar en overhead-konsol, och en kompass och yttertemperatur instrumentering på instrumentbrädan. Den XLT Sport interiör option paket ingår en egen mörkläggning spegel. Addera Eddie Bauer Modell Alternativ

Alternativet paket för Eddie Bauer modellen av 2005 Ford Explorer lagt flera exteriör design funktioner, inklusive två toner guld accenter, en satin-ytbehandling Galler och 17-tums aluminiumfälgar, liksom uppvärmda sidospeglar. Komfort och lyx alternativ inuti Eddie Bauer modellen presenterade tvåfärgat läderklädsel, uppvärmda elmanövrerade framstolar för både förare och passagerare, med sittposition minne på förarsidan, pecan accenter trä, och dual-zons uppvärmning och luftkonditionering. Ljud och elektroniska uppgraderingar ingår en sex-skivors CD-växlare i instrumentpanelen, ljudkontroller fastställts i ratten och en meddelandecentral. Eddie Bauer modellen alternativ ingår också makt justerbara pedaler och tillgängliga andra sätesraden hink i stället för de vanliga säten, tillsammans med en mittkonsol.
Limited Model Val

Exteriört tillsatta med option paket för den begränsade modellen av 2005 Ford Explorer ingår fotsteg, takrelingar, och kromade grillen och hjul. Interiör lyxiga bekvämligheter i paketet innehöll läderklädd klädsel och teak accenter på instrumentbrädan. Den begränsade hade också, som tillval, samma andra raden skålade säten som Eddie Bauer modellen.
Andra alternativ

Ytterligare alternativ för alla 2005 Ford Explorer modeller ingår en tredje stolsraden och ett baksäte DVD-system. Elektroniska alternativ ingår omvänd avkänning, en universell garage dörröppnare och power-inställbara pedaler. Finns även var en bogsering paket, en driven moonroof och takräcken med tvärstag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119302.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.