Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man byter rotorerna på en Honda Pilot

De rotorer på din Honda Pilot är vad bromsoken vila på insidan av wheelwell. Rotorerna är runda metallskivor att bromsarna pressa stoppa Pilot i rörelse. Rotorerna är fäst vid ramen av fyra fästbultar och fyra låsmuttrarna. Bromsoken måste tas bort för att ersätta rotorerna. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
stödbenet
Ratchet set
Byte rotor
Visa fler instruktioner
1

Position en domkraft under den främre högra sidan av ramen och ta bort muttrarna med däcket järn. Lyft den främre högra sidan av Honda Pilot använder ordet jack. Vila den främre högra sidan på en pallbock. Dra den främre högra däcket off av ramen.
2

Ta bort låsmuttern på sidan av bromsok med en spärrfunktion set. Dra bromsoket bort av rotorn. Vila bromsoket på nedre länkarm (axel).
3

Använd spärrfunktion inställd på att ta bort de fyra låsmuttrarna i mitten av rotorn. När låsmuttrarna har tagits bort, dra av rotorn från den undre länkarm (axel).
4

Skjut den nya rotorn på fyra stöd bultarna och ersätta muttrar till mitten av rotorn. Dra åt låsmuttrarna med ratchet set.
5

Byt bromsok på den nya rotorn. Byt ut låsmuttrarna på bromsoket. Dra åt låsmuttrarna med ratchet set. Byt ut däcket till ramen. Använd domkraften för att lyfta Pilot och ta bort stödbenet. Dra åt hjulmuttrarna med däcket järn. Upprepa dessa steg för de andra tre rotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118927.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.