Hur du anpassar din egen Lamborghini bil

Om du har sex siffror att köpa en Lamborghini sportbil då kan du nog råd att spendera de extra pengar för att anpassa bilen att sticka ut ännu mer på vägen. Dessa skräddarsy tillbehör kräver vissa kunskaper i detaljer och måla en lyxig bil så det kan vara en bra idé att anlita någon att göra det åt dig. Men, om du besitter dessa kunskaper är det inte att bara spara pengar utan också göra det känns mer unik i design. Saker du behöver
Dekaler
stenciler Bil målning
registreringsskyltar
Colored fälgar
Visa fler instruktioner
Anpassa din Lamborghini
1

Måla din Lamborghini en färg som inte används i fabriken. Detta kan vara en favorit kombination av färger du har eller bara en unik färg som människor inte kan missa, som gult eller chockrosa. Denna lack kan också vara en serie av designer som gör Lamborghini sticker ut som ett konstverk, bortom bilens lyxiga hantverk och styling. Hyra konstnärer att måla bilen som en väggmålning eller med en serie av designer som de skapar ursprungligen helt på egen hand.
2

Beställ en registreringsskylt som gör Lamborghini så unikt som möjligt, eftersom det endast vara en registreringsskylt som är anpassad till dig och på en Lamborghini. Prova något som "min lamm" eller "Ghini," som kommer att vara något kvick men också vända sig direkt till den modell av sportbil du kör. Addera 3

Ansök schabloner eller dekaler till utanför Lamborghini. Dessa är bäst att tillämpa på toppen av en enda färg måla jobb, så att de sticker ut. De kan vara intrikata mönster du har ritat eller vanliga dekaler som du kan köpa från fordonsindustrin butiker, som flammar, skallar eller Lamborghini säl. Installera dessa schabloner eller dekaler till huven eller sidorna av Lamborghinis kropp.
4

Byt stålfälgar med hjul som är i samma färg som lack på bilen. Detta kommer att göra Lamborghini verkar som om det är alla en färg när den driver och vara mer elegant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139960.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.