Mercedes AMG 55 Specifikationer

Mercedes-Benz är en tysk biltillverkare som gjorde sin debut i 1886 när det utvecklade den första bensindrivna bilen kallas Benz Patent Motorwagen. Sedan 19-talet, har Mercedes-Benz fortsatte imponerad världen med många fordon som har bekväma och lyxiga bekvämligheter. Mercedes-Benz SLK 55 AMG är en tvåsitsig sportbil med en super-laddad motor. Motorspecifikationer

SLK 55 AMG är utrustad med en 5,5-liters, V8-motor som är kapabel att 360 hästkrafter. Var och en av motorns cylindrar har tre ventiler, vilka hjälper till att producera hastigheter på upp till 155 mph. Denna Mercedes har en sju-växlad manuell växellåda som är utrustad med en automatisk koppling. Fordonet är en bakhjulsdriven och innehåller ett elektroniskt styrt system bränsleinsprutning möjliggör snabb acceleration från stillastående och större kontroll.
Inredningsdetaljer
funktioner

interiör på SLK 55 AMG ger en hög nivå av komfort och bekvämlighet för både förare och passagerare. Varje dörr har rostfria doorsills som visar upp AMG logotypen och ger extra stöd i händelse av en sidokollision kollision. Fordonets sportstolar är ergonomiskt utformade med integrerade nackskydd och täckt i nappaläder. Under kalla vintermånaderna, kan du hålla din hals och huvudet varmt med luft halsdukar inbyggda i sätena.

Instrumentpanelen i SLK 55 AMG möjliggör enkel visning, särskilt på natten. Den väl upplysta instrumentpanelen kan föraren enkelt följa fordonets hastighet, rpm utgång, växelspaken, temperaturkontroll och bilens servicebok. En tre-ekrade ratten innehåller två rostfria paddlar stål skift som gör att föraren kan växla utan att flytta händerna från handtaget positionen.
Exterior Specifikationer

Mercedes-Benz SLK AMG 55 är cirka 13,5 meter lång och 4,2 meter bred. Fordonet väger 4,070 pounds och har en sluten trunk på cirka 80 liter. Den har en 18,5-liters bränsletank och en 2,5-liters reservtank som kan användas när låg på bensin.
Suspension Specifikationer

Fordonet är utrustat med ström styrning samt med en state-of-the-art fjädringssystem. Bakhjulen innehåller en multi-anslutning som är oberoende upphängningssystem och en torsionsstav, medan de främre hjulen är monterade på en tre-link suspension. Detta minimerar ojämnheter i vägen och ger förare och passagerare en mjuk gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139959.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.