Hur kan jag kontrollera VIN på en Dodge Charger ?

Den ursprungliga Dodge Charger producerades 1966-1978 . Den byggdes igen från 1983 till 1987 , och det har varit tillbaka i produktion sedan 2006 . För Charger entusiasten är VIN inte bara en unik identifiering sekvens av siffror och bokstäver , betyder det också information om kroppstyp , motorns storlek , monteringsfabriken där fordonet byggdes och året bilen tillverkades . Denna information kan jämföras med build- arket , som är under baksätets sittdyna och fender taggen , som är inskruvad i den vänstra stänkskärm, att säkerställa att alla delar på fordonet är original. Instruktioner
1

Hitta VIN-nummer på vänster sida av instrumentpanelen bakom ratten . VIN visas på en platta som skruvas på plats på tidigare modeller av laddare . Om VIN plattan saknas , kan detta tyda på att kombiinstrumentet bytts ut .
2

Öppna förarsidans dörr och leta efter VIN-nummer visas på en dekal på dörren sylt . VIN var allmänt placerades i detta område för Chargers producerats på 1980-talet och efter .
3

Lokalisera VIN plattan på instrumentbrädan . VIN är på förarsidan av instrumentbrädan i nyare modell Laddare . Det enklaste sättet att läsa VIN är genom att titta genom vindrutan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138654.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.