1987 Mercury Cougar XR7 specifikation

1987 Ford släppt en ny version av sin Mercury Cougar fordon. Denna bil hade funnits ett tag, men det nu presenterade en mer förfinad övergripande form. En del av detta redesign var införandet av den Cougar XR7. Jämfört med LS, den lyxiga versionen av Cougar, lutar XR7 mer mot den sportiga slutet av fordonsindustrin spektrumet. Motor och växellåda

Motorn i '87 XR7 är en fem-liters V8 klassificerade med 150 hästkrafter och elektronisk bränsleinsprutning. Detta komplimanger fyrväxlad automatisk överväxel växellåda ingår i alla modeller av Cougar.
Fysiska egenskaper

hjulbas XR7 är 104,2 inches. Dess längd är 200,8 inches medan dess bredd och höjd är 70,1 inches och 53,8 tum, respektive. Det kan hålla 14.6 kubikfot av last och 22,1 liter bensin. Kantsten vikt XR7 är £ 3379.
Övriga specifikationer

1987, ersatte Ford den normala analoga instrumentpanelen med digitala mätare. Detta är en standardfunktion på XR7. Den '87 XR7 också är utrustad med flera säkerhetsfunktioner som stål skyddsräcken och ankare för barnstolar. De invändiga material som används i Cougar är också påstås kunna motstå eld och absorbera energi för att skydda invånarna. Addera Standard Funktioner

Cougar XR7 har luftkonditionering, elmanövrerade stolar, makt speglar, avimningsanordningar på sidofönstren, skålade säten, belysta inresa och speglar fåfänga. Glaset på baksidan fönstren är tonade för bakre privatliv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139843.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.