Specifikationer för Mercedes 240D

Mercedes-Benz 240D var namnet på en dieselbil som trädde den amerikanska marknaden under 1974. I Europa var det Mercedes-Benz 240D infört ett år tidigare, 1973. De fyra-Dörrar producerades av Daimler-Benz AG, en tysk-baserade biltillverkaren. Flera olika specifikationer är förknippade med Mercedes-Benz 240D, som upphörde med produktionen 1985. Motor

Mercedes-Benz 240D är en 2,4-liters, fyrtaktsmotor som bestod av fyra cylindrar. Fyrtakts förbränningsmotorer fokusera på fyra separata principer för att avsluta hela cykler, som är kompression, intag, makt och avgas. Bromsen hästkrafter, vanligen förkortat hästkraft, mäter hästkrafter i motorn innan den förlorar makten på grund av generatorn, växellådan eller vattenpump. Mercedes-Benz 240D har en broms hästkrafter av 67 hk vid 4.000 varv per minut, eller varvtal.
Transmission

Mercedes-Benz 240D har en manuell växellåda, vilket innebär att den fungerar genom användning av en koppling som styrs av föraren av fordonet. Kopplingen fungerar i allmänhet genom en spak, och hanterar överföringen av vridmomentet från transmissionen till förbränningsmotorn. Mercedes-Benz 240D har en fyrväxlad växellåda. Automatisk växellåda sorter av fordonet fanns också, framför allt i Nordamerika.
Storlek och kapacitet

bränsletankskapacitet av Mercedes-Benz 240D är bara om 17 liter. Numret innehåller också en reserv på nästan två och en halv liter. Mercedes-Benz 240D väger cirka 3000 kg.
Extrafunktioner

Mercedes-Benz 240D ansågs vara en innovativ och lyxig bil, speciellt för sin tid. Bilen bestod av en mängd olika ledande funktioner, bland annat en eldriven taklucka, uppvärmda säten läder och farthållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139550.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.