Porsche Carrera GT Specifikationer

Porsche Carrera GT är en av de snabbaste och mest kraftfulla modeller av Porsche bilar i en redan väl respekterade och kraftfulla raden av bilar. Den Carrera finns i många olika stilar och modeller men GT är den högsta slut typ av Porsche, med den största motorn och mest förmåga. Denna sportbil har unika specifikationer, vilket gör det sticker ut från andra sportbilar i sitt slag. Det är också därför som det kostar ca en halv miljon dollar. Motor

Porsche Carrera GT motorn är otroligt kraftfull med en 5,7 liters V-10 motor som ger en jättestor 612 hästkrafter och kan accelerera från noll till 62 miles per timme eller 100 kilometer i timmen på 3,9 sekunder . Vridmomentet är 437 pounds per fot vid 5750 rpm och hela redlines bil vid 8400 rpm. Det är toppfarten är 205 miles per timme, även om många av dessa Porsche Carerra GT har varvtalsregulatorer på dem, hålla dem från att kunna gå denna snabba på gatorna. Men gör detta mycket stora motorn också att bilen får fruktansvärda gas körsträcka på tio miles per gallon i staden och endast sexton miles per gallon på motorvägen.
Chassi och storlek

Porsche Carrera GT är en lång aerodynamisk bil, med kroppen styling tänkt att maximera bilens hastighet och eliminera eventuella motstånd när den kör. Denna konstruktion gör att kortet både otroligt attraktivt och bara ser snabb, särskilt med tanke på att det är relativt lätt för en bil av dess storlek på endast 3,043 pounds. Den har ett låsningsfritt bromssystem, som har ventilerade skivor. Dess däck spelar också en viktig faktor för hur den driver, med bakdäcken är bredare än framdäcken. Detta beror på att bilen är en bakhjulsdriven bil, sätta mer slitage på de bakre däcken på bilen.
Interiör och Exteriör

Utsidan av Porsche Carrera GT har sex färgscheman färg som förare kan välja mellan, allt från svart, vakterna röd, Fayence gul, basalt svart, GT silver och tätning grått. Det är en tvåsitsig bil med liten eller ingen lagringsutrymme i det men det är inte vad denna sportbil är byggd för. Varje säte har läder, krockkuddar för både förare och passagerare och barer roll ifall bilen flippar över. Interiör färger varierar mellan mörkt och tan läder, konstläder och matta. De flesta Carrera GT har också möjlighet att kunna ta bort deras hårda toppar, så att de kan bli konvertibler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139029.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.