Hur man tar bort en Porsche 924 Generator

Generatorn i din tvådörrars Porsche 924 Coupe hjälper cirkulera el från batteriet till olika komponenter, inklusive radio och strålkastare. Därför, om du märker dina strålkastare eller innerbelysning ljusreglering eller flimrande, kan du behöva byta ut generatorn. Andra symptom på en trasig generator inkludera svårighet att starta din bil och din radio tonar in och ut. Om du märker dessa symtom bör du ta din bil har det testats av en certifierad tekniker. När det har fastställts att problemet ligger hos generatorn, kan du ta itu med jobbet för att ta bort och så småningom ersätta den. Saker du behöver
Hylsnyckel
Socket förlängning
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

prop öppna huven på bilen och koppla den negativa batteripolen genom att dra ur terminalen kabeln.
2

Lossa spännaren i motorn med nyckeln och glida av bältet.
3

bort generatorn från lossa fästskruven och remskiva skruven som håller det. Ta en bild eller anteckna konfigurationen av ledningar anslutna till generatorn för att underlätta installationen av ersättare. Lossa ledningarna från generatorn.
4

Dra generatorn bostäder av genom att skruva bort skruvarna och nitar som håller kåpan på plats. Klicka på den yttre kanten av fläkten med en gummiklubba för att separera den från generatorn. Lyft växelströmsgenerator ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139975.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.