Nissan 350ZX Specifikationer

Nissan 350 ZX är en modell av sportbil som är liten, snabb och har ett attraktivt utseende. Denna modell av bilen har funnits i nästan ett decennium och har varit en populär sportbil för dem som har råd med en mid-range prissatta bil med kraft och elegant design. Den 350 ZX har vissa specifikationer som sträcker baserade på de som bara bilentusiaster eller för dem som gillar trimmad versioner. Allmän specifikation
p Det finns generella specifikationer för alla 350 ZX modeller. Motorn består av en 3,5 liters V-6 motor med 306 hästkrafter (hk). Den sexväxlade standard växellåda kommer på alla versioner av dessa Nissan 350 ZX bilar, men en fem-växlad automatlåda Tiptronic (en kopplingsfri standard) överföringen är också tillgänglig för en extra kostnad. I staden, blir det 350 ZX ungefär 17 miles per gallon på grund av dess kraftfulla motor, och på motorvägen blir det cirka 24 mpg. Dessa bilar varierar i pris från ca $ 36.000 för basmodellen med några alternativ till $ 41.570 för Grand Touring version.
Styrning och fjädring

Vad gör den Nissan 350ZX monter ut som en sportbil är att det är otroligt snabbt och lätt men har också stor hantering, så att du kan ta svängar i högre hastigheter. Det finns främre och bakre krängningshämmare för säkerhet i fall bilen vänder över, och de bakre stötdämpare på bilen är trycksatta. Alla bromsar är fyrhjuliga skivbromsar och styrningen består av kuggstångsdrivna styrning, vilket ger förarna den yttersta kontrollen. Men det finns ingen stabilitet kontroll på någon modell av Nissan 350ZX, med undantag för Grand Touring-modellen.
Sittplats och interiör

Nissan 350ZX är en två sitsig sportbil och har en relativt enkel inredning inte fler alternativ köps. På den grundläggande modellen, färre alternativ finns, men det finns fortfarande en åtta-vägs förarstol kontroll, fyrvägs passagerarsätet kontroll, vilar justerbart huvud på båda sätena och mattan och duk längs golvet och innertaket på bilen. Om beviljande Touring modeller, uppvärmda framsäten, lädersäten och en premie stereo, med fler högtalare och möjligheten att installera satellitradio, finns tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139335.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.