Hur du anpassar en Chevy Camaro

Chevrolet Camaro är en amerikansk muskelbil gjord av General Motors Corp Ursprungligen släpptes 1967, gick den tillbaka i produktion 2009 efter sju års uppehåll. Många Camaro entusiaster vill anpassa bilen innan de köper den. Att köpa en bil är en personlig erfarenhet, och om du är intresserad av att köpa en Camaro, men du vill inte ha en bil basmodell, kan du anpassa det när du gör din beställning. Instruktioner
1

få information och anpassningsmöjligheter för Chevrolet Camaro från din lokala GM återförsäljare. Återförsäljaravtalet kommer att ha en broschyr som listar de alternativ som du kan välja. Du måste också tala med en säljare om de alternativ som du kan välja och beställa din bil.
2

Välj basmodellen av Camaro som du kommer att skräddarsy. Det finns fem Camaro basoptionerna att välja mellan - LS, den 1LT, den 2LT, den 1SS och 2SS. Alternativen ger valmöjligheter för motorstorlek, hjulstorlek, sätesmaterial och elektronik -. Såsom USB-portar, visningsalternativ och ljudsystem
3

Välj Camaro s färgscheman. Du kan beställa en Camaro i Silver Ice Metallic, Imperial Blue Metallic, Red Jewel Tintcoat, Summit White, Black, Cyber ​​Gray Metallic, Victory Red, Rally Gul, Inferno Orange Metallic och Synergy Grön Metallic. De interiör färger som finns på alla modeller är svart och grå. En Beige interiör finns i alla modeller utom för LS och Inferno Orange finns i 2LT och 2SS modellerna. LS, 1LT och 1SS modeller har tyg inredning, medan de 2LT och 2SS modeller har läderinteriörer.
4

Välj en växellåda typ. Den Camaro är tillgänglig med en automatisk eller manuell växellåda.
5

Välj din ratten alternativet. LS-modellen levereras med 18 tums stålfälgar, men kan uppgraderas till 21 tums aluminiumfälgar. Den 1LT modell levereras med 18 tums aluminiumfälgar, men kan uppgraderas till 19 tum, 20 tum, eller 21 tums hjul aluminium. Den 2LT modell levereras med 19 tums aluminiumfälgar som är uppgraderingsbar till 20 tum eller 21 tum aluminiumhjul. De 1SS och 2SS modeller levereras med 20 tums aluminiumfälgar standard, men kan uppgraderas till 21 tums aluminiumfälgar.
6

Välj ytterligare alternativ som du önskar. Du kan välja att anpassa din Camaro med andra komfort alternativ, såsom en makt soltak, pin-striping, effekter marken paketresor, nät last och speciella golvmattor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139717.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.