1987 Camaro Restoration Tips

årsmodell 1987 var det sista året som Camaros tillverkades vid den ursprungliga Norwood fabrik i Ohio, enligt den tredje Gen hemsida. Detta har mer än sentimentalt värde, så många Camaro-entusiaster tror att mer omsorg och tid togs med dessa modeller av Camaros, vilket gör dem till några av de bästa modellerna av denna rad av bilar. När du återställer en av dessa 1987 Camaros, det finns specifika saker som kan göras för att återställa sitt utseende och makt tillbaka till hur det var i de sista dagarna av 1980-talet. Unik lack

Ommålning 1987 Camaro att återställa strimma det en gång hade när det först kördes är en uppenbar restaurering tips, men måla det en ovanligare färg kan vara en perfekt variant på den sportbil återkomst till ära. Enligt IROC Zone hemsida, kom 1987 Camaro i färger som ljusa blå och Saffire eller midnatt russet och gult guld, som sällan sågs på denna modell av Camaro, eftersom de flesta förarna valde rött eller silver. Måla hela sportbil en av dessa färger för att ge muskeln bilen en ännu mer exotisk look.
Installera en Performance Package

Performance paket fanns på 1987 års Camaros och särskilt utformats för Z28 modeller, till en högre kostnad. Även om du kanske inte har haft råd att paketet när Camaro 1987 kom ut, kommer det inte vara särskilt svårt att uppgradera motorn i muskel bil att möta prestandakraven paket specifikationerna. Montera basen motorn från Z28 Performance Package, som bestod av en LG4 305 w /4 fat Quadrajet. Att göra detta kan innebära att du måste lägga till en andra avgasröret till din Camaro men det är inget fel med lite extra krom och morra på baksidan av din hot rod.
Köp nya cabriolet Top

lägga ett konvertibelt sufflett på din Camaro 1987 kan vara mer pengar än du vill spendera på bilens restaurering, detta kommer att bli allt mer symbolisk. Här är anledningen: 1987 var det 20-årsdagen av Camaro bil, såg Chevy konvertiblerna som dess årsdag upplagor och firade dem med ett rött streck på baksidan av bilen. De har också bara producerat 1007 av dessa modeller av Camaro, enligt Third Gen hemsida, och aldrig producerat en annan cabriolet Camaro under denna generation av sportbilen. Även om du inte kommer att ha en gedigen renovering 1987 Camaro cabriolet, kommer få människor vet skillnaden och det förmodligen inte kommer att bli något annat liknande på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140030.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.