Vad finns alternativ i 1994 Chevrolet Corvette ZR-1?

Chevrolet Corvette ZR-1 introducerades 1990 som en high-end, högpresterande version av standarden Corvette sportbil, och det kostar ungefär dubbelt så mycket som basen Corvette. Med en 5,7-liters motor designad av Lotus, ZR-1 nådde 375 hästkrafter, även om detta bara var möjligt om bilen var inställd på "full effekt"-läge, ett begränsat eller "betjänt" energisparläge fanns tillgängliga för normal körning. ZR-1 hade en sex-växlad manuell växellåda, vidgade bakre fascia och axelavstånd, och kom inte i en cabriolet modell. Prestanda och Val Hantering

1994 Corvette ZR-1 hade möjligheten att en prestation axel ratio och utökade däck rörlighet, liksom en speciell prestation paket unik för ZR-1.


Interiör Options

1994 Corvette ZR-1 kom med möjlighet till läder säten, samt eldrivna förar-och passagerarsätet med makt svankstöd. Audio alternativ ingår en CD-spelare med Bose-högtalare. Finns instrumentering ingår ett lågt däcktryck varning.
Färgalternativ

1994 Corvette ZR-1 kan beställas i två olika nyanser av rött, gult, grönt, blått, svart och vitt, liksom de mer ovanliga färgerna aqua, koppar och "svart ros." Interiörer kan beställas i kombinationer av beige, svart, grått, rött och vitt.
Modell Årsmodell Förändringar

Fem talade, var rundstrålande hjul nytt till Corvette ZR-1 i 1994. Passagerarsidan krockkuddar och knä bolster sattes som standard, och handskfacket avlägsnades. Flera säkerhetsfunktioner har också tillkommit, bland annat broms-sändning interlock. Alla säten reglage flyttades från sätena själva till konsolen. Dörr trim och mattor förbättrades, liksom instrumentering, som bytt färg på natten när lamporna var på. Däcket jack flyttades till en inre plats bakom baksätet, och förarens makt fönster lagt en "automatisk ned" funktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139158.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.