1973 Pontiac Trans Am specifikation

1973 Pontiac Trans Am såg några ändringar i föregående års modell, bland annat en förändrad stötfångaren och ett nytt ägg låda stil grill. Detta var också året som den distinkta fågeln design på huven infördes. För bil historiker, muskel aficionados bil, samlare och begagnade bilköpare de 1973 Pontiac Trans Am specs är ett ämne av intresse. Motorer

1973 Trans Am levereras med en av fyra olika motorer --- det 350, 400, den 455 och 455-SD eller Super Duty. Av de sistnämnda var bara 252 producerad av Pontiac. Medan motorerna varierade i storlek, de är alla V-8 motorer av typ. Respektive hästkrafter av de olika motorerna är 150, 230, 250 och 290. Vridmomentet rating för 350 ligger på 325 ft-lb med 455 klockar 370 ft-lb och Super Duty skryt 390. Motorn satt på framsidan.
Hastighet

1973 Trans Am är en imponerande bil när det gäller snabbhet. Den högsta prestanda versionen, SD, har en stående fjärdedel mil på 14,7 sekunder. Bilen går från noll till 60 på 7,1 sekunder. Topphastigheten på fordonet står på 114 mph.
Transmission

Trans Am kom med en av två olika växellådor, som finns med alla motormodeller. Alla bilar kom med en fyra-växlad manuell växellåda standard. Emellertid hade köparna också möjlighet för automatisk växellåda, dubbat Turbo-Hydramatic.
Colors

Bilen kom i ett antal färger både inne och ute att variera beroende på den typ som valts för överföring. Den automatiska ccame i färger som cameo vit, ascot silver, guld oliv, piraten röd, Burma brun, Navajo apelsin, Valencia guld, grönskande grön, Florentine rött, Admiralty blått och Brewster grönt. Standarden växlade bilar fanns tillgängliga i en färg som automatiken inte --- porslin blå. Inredningen var tillgängliga i vitt, svart och sadel standard samt anpassade vit, svart, sadel och vinrött. Det fanns också ett alternativ för tyg beige klädsel.
Alternativ

Du kan få den här bilen med en mängd olika alternativ, kosmetiska och annat. Bilen var tillgänglig med en bakre spoiler för att öka luftmotståndet. Makt lås och fönster fanns tillgängliga som optioner, som är luftkonditionering. Du hade också möjlighet att en hantering paket och rally eller honungskaka hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139109.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.