Hur Montera främre registreringsskylt på en Subaru

För många annars glada Subaru ägare, kan flytta till ett nytt tillstånd som kräver främre registreringsskyltar bli en frustrerande upplevelse på grund av den märkliga konfiguration hål registreringsskylt på framsidan av många olika typer av Subaru fordon. Av någon anledning har de Subaru tillverkarna skeppas olika modeller av sin Forester, Outback, Outback Sport och Impreza med främre hålen registreringsskylt som inte matchar vanliga amerikanska registreringsskyltar, och så Subaru ägare måste anpassa sina fordon för att slippa betala en reparation handla att göra det. Saker du behöver
skruvmejsel
Front
registreringsskylt Montering skruvar
Monteringssats (tillval) katalog Drill
Borr
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Placera registreringsskylten över hålen på framsidan av din Subaru. Ta reda på om någon av hålen i registreringsskylten matchar de förborrade i stötfångaren. Om ens två av hålen linje upp, kanske du kan få med enbart fästa registreringsskylt med två skruvar, särskilt om de är de två översta skruvarna eller de två skruvar i motsatta hörn.
2 < p> Håll registreringsskylt fram till den främre stötfångaren, och markera de platser där du behöver skruvarna med en penna. Använd någon av de förborrade hålen om möjligt. Borra de markerade platserna med hjälp av en borr som är något mindre än de skruvar du ska använda. Skruva därefter in registreringsskylten med skruvarna. Var noga med att dra åt alla skruvarna halvvägs innan åtdragning några skruvar helt, eftersom detta kommer att säkerställa en installation.
3

Alternativt kan du använda en monteringssats för att fästa en registreringsskylt på framsidan av din bil genom att först hitta rätt monteringskit för ditt märke och modell av Subaru. Fäst monteringssats till den främre stötfångaren med de medföljande skruvarna. Sedan fäster främre registreringsskylt med antingen de medföljande skruvarna eller spännen i monteringssats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138611.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.