2008 Shelby GT 500 Specifikationer

2008 års Ford Mustang Shelby GT 500 ger tillbaka de dagar då Carroll Shelby först sätta sitt namn på den specialiserade raden av muskel bilar under 1964. Den Shelby GT 500 erbjuder en prisvärd, men kraftfull, amerikansk sportbil för konsumenten. 2008 Shelby kommer med en mängd olika alternativ, men alla stilar erbjuder kraft, prestanda och elegant design. Motor

2008 Shelby GT 500 sport en kompressormatad åtta-cylindrig motor gjord av gjutjärn med aluminiumkolvar och huvuden. Motorn är en del av anledningen till att bilens tjänstevikt är nästan 4000 pounds. Motorn genererar nästan 500 hästkrafter och 475 pounds per fot av vridmoment. Motorn körs på en sex-växlad manuell växellåda för maximal prestanda.
Utseende

2008 Shelby GT 500 är en hybrid av old-school design med moderna material. Interiören är hem till vinyl och läderklädsel med snygga rattar och mätare som är placerade på höger så det är lätt att kontrollera dem samtidigt flytta. Den Shelby sport ränder på sidorna och över huven, svans och tak, om du inte får en cabriolet eller välja att inte ha ränder. Andra alternativ är anpassade lädersäten Cobra och en bakre spoiler för extra stil.
Prestanda

Enligt Edmunds, är Shelbys motorn inte allt prat eftersom deras tester visade att det blev "en 4,6-sekunders 0-60 mph sprintar och en 12,8-andra gången för kvartalet mil." Med sin nästan två tons vikt, men inte få Shelby GT 500 inte stor körsträcka, med 14 miles per gallon i staden och 20 på motorvägen, enligt Motor Trend.
Säkerhet

Säkerhetsfunktioner för 2008 Shelby inkluderar vanliga främre passagerare krockkuddar, låsningsfria fram och bak skivbromsar och trepunkts säkerhetsbälten. Det finns ingen standard reservdäck, bara en tillfällig reparationssats. Även om det finns antispinn, erbjuder den 2008 Shelby GT 500 inte stabilitetskontroll för skarpa svängar och höga manövrar hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138709.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.