Specifikationer för '97 Mustang Cobra Convertible

Den 1997 Cobra Mustang cabriolet är den alternativa modellen av Cobra Mustang hardtop som har en sammandragbar tak. Mustangs märkt med "Cobra" beteckning ges prestanda öka modifieringar såsom ett förbättrat bromssystem, förbättrad hantering och subtila kosmetiska förändringar. Vid tiden för dess release, var '97 Cobra Mustang bara den andra Mustang som skall utrustas med en dubbel överliggande kamaxlar 305 hästkrafter. Kropp & Pris

Bilen mäter 182,5 inches i längd, 71,8 inches i bredd och 53,3 inches i höjd. Axelavståndet av bilen, vilket är avståndet mellan de främre och bakre däck är 101,3 inches. Tjänstevikten, eller den totala vikten av ett fordon utan passagerare, är 3,540 pounds. Enligt cardirect.com den av tillverkaren föreslagna priset för basmodellen av Cobra cabriolet under dess release var $ 25.335. Högst fyra personer kan Addera Interiör

passar in i '97 Cobra Mustang cabriolet. Designen av interiören av bilen ger passagerare med 38,1 inches av framsätet huvudet rummet, 53.6 inches av framsätet axelbredd, 52,3 inches av framsätet hip rum och 42,5 inches av framsätet benutrymme.

Passagerare sitter i baksätet har 35,7 inches av takhöjd, 41.2 tum i axelbredd, 41.1 tum av hip rum och 30.3 tum om benutrymme.
Motor & Transmission

Bilen var utrustad med en 4,6-liters med dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) V8-motor. Motorn ger maximalt 305 hästkrafter vid 5.800 varv per minut och har ett maximalt vridmoment på 300 foot-pounds vid 4.800 varv per minut. En fem-växlad manuell växellåda med överväxel kapacitet var utrustad i alla modeller av konvertibla. Den maximala dragkapacitet för bilen är 1000 pounds.
Styrning och fjädring

Alla '97 Cobra Mustang konvertibler var utrustade med kuggstångsdrivna styrning. Ventilerade fyra skivbromsar placerades på både fram-och bakaxlar, och var utrustade med 17-tums hjul silver legering. Den främre hjulupphängningen konstruerades med en strut mekanism, som är en enhet mekanism inbyggd till

motstå vertikala kompression. Den bakre upphängningen konstruerades av en multi-link mekanism, som använder mer än tre horisontella stöttor och minst ett vertikalt stag. Krängningshämmare är utrustade på både fram och bak på bilen.
Fuel Economy

bränsletankskapacitet av bilen är 15,4 liter. Vid körning på stadens gator, blir bilen uppskattningsvis 16 miles per gallon och uppskattningsvis 24 mpg på landsväg. Den rekommenderade bränslet för '97 Cobra Mustang är vanlig blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139747.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.