2005 Cobalt SS specifikation

för 2005 Cobalt SS är en två-dörrars, framhjulsdriven sport kompakt bil som tillverkas av Chevrolet. "SS" står för "super sport," och den överladdade kompakt är en av de Cobalt trimmar rullas ut som en ersättare för den pensionerade Cavalier modellen. Medan de andra Cobalt trim finns tillgängliga både som fyra-dörrars modeller och som kupéer, är SS endast tillgänglig som en coupé med en femväxlad manuell växellåda. Prestanda och köregenskaper

Cobalt SS är utrustad med en kompressormatad 2L, 16 ventiler, in-line fyrcylindrig motor. Bilen är utrustad med 18-tums däck och har 205 hästkrafter vid 5600 rpm och 200 ft-lbs. av vridmoment vid 4.400 rpm. Den SS levereras som standard med en fyrhjulsdriven, låsningsfria bromssystem, hjulupphängning och semi-individuell fjädring bak. Den manuella växellådan Coupe får en EPA uppskattningsvis 23 miles per gallon i staden och 29 miles per gallon motorvägen.
Yttre dimensioner

En Cobalt SS är 180,5 inches lång och 67.9 inches bred, med 55,5 inches av totala höjden och en 103,3-tums hjulbas. Bilen har dimljus, strålkastare halogen och en defogger på fast bakrutan. Den bakre spoilern är standard på SS, som har en total tjänstevikt på 2,806 pounds.
Inredningsdetaljer

Varje Cobalt SS är utrustad med två 12 -volts eluttag, luftkonditionering, farthållare, fjärr ljud och fjärrstyrning trunk release. Servostyrning, fönster och dörrlås ingår också i de vanliga inredningsdetaljer. Den coupe sport 13.9 kubikfot av lastutrymme och plats för fem. Förare och framsätespassagerare har 38,7 inches av utrymme och 42 inches av benutrymme medan baksätespassagerarna har 35,7 inches av utrymme och 32,2 inches av benutrymme. Addera Safety
p Alla Cobalt SS kupéer är utrustade med två justerbara nackskydd fram och två justerbara nackskydd i baksätet. Trepunkts säkerhetsbälten finns på alla fem sittplatser platser. Förar-och passagerarsidan främre krockkuddar spetsa till säkerhetsfunktioner för coupe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138653.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.