Hur installerar jag en registreringsskylt på den bakre stötfångaren på en 2005 Mazda RX8?

Mazda RX-8: s registreringsskylt fästen på dess bakre stötfångaren. Om du nyligen köpt bilen och fick dina taggar, måste du sätta dem på så snart som möjligt. Installera registreringsskylten är inte svårt, så länge du har rätt verktyg och hårdvara. Om din RX-8 redan har skruvar eller bultar installeras i bakre stötfångare fästen, kan du enkelt återanvända dem istället för att köpa nya. Saker du behöver
1/4-tums med 3/4-tums skruvar eller bultar
Phillips eller platt skruvmejsel
Licens-plate frame (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Köp din 1/4-tums med 3/4-tums skruvar eller bultar. Du kan köpa denna typ av bult från någon hårdvara eller hem förbättring butik.
2

Stäng av motorn. Avgassystemet område kan få heta. Ta med din registreringsskylt och ram (om tillämpligt) på baksidan av din RX-8. Ta en skruvmejsel som passar skruvarna som du har köpt. Addera 3

Placera registreringsskylten på den bakre stötfångaren plåtmonterings plats. Rikta in hålen på den övre delen av registreringsskylten med de två hålen i den bakre stötfångaren plåtmonterings plats. Håll den på plats.
4

Applicera licens-plattan ram över plattan, om tillämpligt. Håll den och registreringsskylten stadigt.
5

Sätt en skruv i varje sida och dra åt för hand. Med den andra handen håller plattan och ramen på plats. Sätt i nästa skruven och dra åt den för hand.
6

Använd skruvmejseln för att dra åt båda skruvarna. Sluta dra åt skruvarna när de blir svåra att slå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138642.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.