Gas Mätarställning Specifikationer för en 1996 Ford Mustang

Ford Mustang har funnits på den amerikanska bilmarknaden sedan 1964, vilket fick Edmunds att kalla det "längsta bevarade av de prisvärda rasen av klassiska amerikanska muskel bilar." De många års produktion betyda att det finns ett gott utbud av begagnade Ford Mustangs på marknaden, inklusive de från 1996 års modell. Regeringens bränsleekonomi hemsida leveranser körsträcka uppskattningar för denna och andra begagnade fordon. Stadskörning

1996 Ford Mustang med en 3,8-liters, sexcylindrig motor får 18 mpg när du kör i stan, oavsett om du har en manuell eller automatisk växellåda. A 1996 Mustang med en 4,6-liters V8-motor och automatlåda nät 15 mpg i staden. Du får 16 mpg i staden från en 1996 Mustang med 4,6-liters V8-motor och en manuell växellåda.
Landsvägskörning

Vid körning på motorvägen , 1996 Ford Mustang med en 3,8-liters sexcylindriga motorn ger 27 mpg, oavsett växellåda typ. Räkna med 22 mpg på landsväg från en 1996 Mustang med en 4,6-liters V8-motor och automatlåda och 25 mpg vid utrustad med en manuell växellåda.
Maximera din körsträcka

Den federala regeringen säger hur du kör kan påverka den mängd bränsle som bilen använder. För att få ut det mesta körsträcka ur varje gallon, meddelar det amerikanska Department of Energy dig att köra med hastighetsgränsen och undvika onödig tomgångskörning. Ta bort onödiga objekt från ditt fordon för att minska vikt och hålla dina däck pumpade till rätt nivå. Regeringen föreslår också att du använder betyget motorolja som rekommenderas av bilens tillverkare om du vill förbättra gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139654.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.