Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1957 Chevrolet specifikation

Den 1957 Chevy representerar smeknamnet ges till Chevrolet 1957, en sedan bil först infördes 1956. General Motors ville vädja till den stora bilen konsumenten, och 1957 Chevy passar räkningen. Producerad i en rad färger i två toner gemensamma för fordon på den tiden, 1957 Chevy idag fortfarande jagade efter med bil samlare. Motorn Systemet var lätt att arbeta med och själva bilen rymlig inuti. Många enheter är fortfarande hålls igång idag av entusiaster och Chevy fans. Motor Detaljer

standard 1957 Chevy modell såldes med en sexcylindrig motor som heter "Blue Flame Six." Designen tillvägagångssätt användes en inline inställning för cylinderpositionering. Avsikten var att ge en motor som gick smidigare och används gasen lite mer försiktigt än åtta-cylindrig motor alternativ.

Åtta-cylindrig motor alternativet kom i par alternativ, allt från 265 till 283 cubic inches i förskjutning, beroende på vilken motor valdes. Den undre V-8 producerat en bekväm 250 hästkrafter.

Åtta-cylindriga motorer ingår en dubbel fat set-up förgasare modell, en fyra-FAT förgasare versionen och den första Chevy insprutningssystemet utan förgasare för konsumenterna .

åtta-cylindriga 283 kubiktum motor var så mäktig att sätta ut 283 hästkrafter, det var begränsad i NASCAR racing eftersom det hålls slå andra märken. Detta fortsatte till 1970-talet.
Transmission

Chevy 1957 också infört nya Turboglide transmission för första gången som ett alternativ, förutom möjligheten för romanen bränsleinsprutning. Tyvärr på grundval av prestanda utformning hade problem, och konsumenterna valde den mer tillförlitlig Powerglide transmission istället.

Manuell växellåda kom med en 3-speed setup. Automatisk växellåda fanns inte tillgängliga vid tidpunkten
Body val

karossen paket kom i tre kategorier för Chevy 1957:. Den en-femtio, de 2-10 och Bel Air som lyx alternativet. Samtliga tre kategorier konstruerades med fenorna signatur svans.

Bel-Air-modeller kom med guld trim på karossidorna och fyra dörrar. Den övre änden modellen hade också massor av logotyp arbete på grillen, accentuerat med guld.

Mid-range modellen heter "Delray," representerade 2-10 version. Detta kom i en två-dörrars utformning som början på en kompakt bil för det sena 1950-talet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137633.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.