Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man gör min 93 Lexus GS300 Snabbare

Lexus GS 300 är en fyrdörrars prestanda bil. Lexus är lyxen uppdelningen av biltillverkaren Toyota, och dess fordon konkurrerar med de andra lyxiga dotterbolag till Honda och Nissan. Att förbättra hastigheten på GS 300 är ganska genomförbart men kommer att kräva slutförandet av en uppsättning steg. Instruktioner
Instruktioner
1

Pumpa dina däck till rekommenderat tryck. Du kan hänvisa till bruksanvisningen som den optimala nivån av påtryckningar de främre och bakre däcken ska innehålla. Detta minskar "rullmotstånd" att motorn har att skjuta mot och kommer att öka bilens hastighet.
2

bort överflödiga kilon från din bil. Till exempel kan du ta bort förbrukningsmaterial och från stammen eller ens ändra kroppen av din bil. Byta huven eller taket med ett lättare material såsom kolfiber kommer att dramatiskt minska fordonets vikt. Detta ökar effekt-vikt-förhållande och kommer att förbättra hastigheten på GS 300. Addera 3

Sänk kroppen av ditt fordon. Genom att göra så du kommer att effektivt minska mängden luft drar motorn måste övervinna för att driva fordonet. Som ett resultat kan du njuta av en direkt förbättring i acceleration.
4

Installera ett kallt system luftintag eller turboladdare. Båda dessa system kommer att möjliggöra tätare luft för att reagera med bränsle för att producera större energi. En kall luft intag sänker temperaturen på luften som kommer in i motorn och när temperaturen i luften sjunker det faktiskt blir tätare. Å andra sidan kommer en turboladdare komprimera bokstavligen luft att göra den mer tät. Tät luft innehåller mer syre partiklar och reagerar med bränsle för att producera en större förbränningsreaktion.
5

Installera en högpresterande uppsättning stötdämpare. Det kommer att absorbera energi för att förhindra bilen från att svaja från sida till sida under höga hastigheter. Lexus har faktiskt utvecklat en uppsättning med tysk tillverkare Bilstein som ökade slalom hastigheter med över 10 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137763.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.