Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1998 Mercedes E430 specifikation

Mercedes har ett brett utbud av bilar som släpps varje år i olika klasser med olika modellnummer. Dessa bilar har alla sina egna individuella specifikationer när det gäller motor, exteriör och fjädring. Den 1998 Mercedes E430 har en egen uppsättning specifikationer som är unika för styling och utformning av fordonet. Motorspecifikationer

1998 Mercedes E430 har en 4266 cc 4,3 liters V8-motor med 89,9 millimeters hål, en 84 millimeter stroke, 11 kompressionsförhållande, en lättmetall kvarter, en lättmetall huvud och en rörlig ventil och timing /kamaxeln med tre ventiler per cylinder. Den använder premium blyfritt bränsle, en multi-point bränslesystem med en 80 liters bränsletank. Denna Mercedes E430-modellen har en rimlig mängd ström med 275 hästkrafter vid 5.750 rpm och 295 fot per pund av vridmoment och 400 Nm vid 3.000 rpm.
Hantering, körning och bromsning specifikation

1998 modellen av Mercedes E430 har ett låsningsfritt bromssystem och fyra skivbromsar med två ventilerade skivor. Även om detta är en äldre modell av bil, har det elektroniska antispinnsystem genom motorns styrsystem och en startspärr. Det finns en fullstor aluminiumfälg med ett reservdäck på den i bagageluckan på varje bil också. Som för upphängning, har 1998 års modell av Mercedes E430 ett nyckelben framvagn med krängningshämmare som är oberoende med spiralfjädrar och en bakre fjädring som är multi-link och har en krängningshämmare med oberoende spiralfjädrar.

Exteriör Specs

På utsidan av varje 1998 Mercedes E430 främre och bakre stötdämparna är målade i samma färg som resten av bilen med en gnugga remsa på varje. Det finns också krom och ljusa trim på kroppen av bilen, samt stötfångarna. Speglarna på förar-och passagerarsidan av Mercedes E430 värms, hålla dem från imma. Det finns konventionella linser halogenlampor inom de dubbla strålkastarna samt främre dimljus. Alla fönster, inklusive bakrutan, kom med färgat glas, med undantag för vindrutan. Mercedes är tungt men väger över 4,800 pounds totalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137110.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.